Flytt av lägenhet

Fy fan igår åkte vi med lastbilen till södertälje kring typ 9.00 eller nåt och tog ju en stund och köra sen åkte ja med farfar direct vi kom fram och fixa lite och sen börja ja bära möbler,hela dagen och hela kvälen för det skulle ju av bilen med...men idag har vi än lite kvar på bilen men det är inte mer än nå sängar...sen blire väl ett litet lass till med grejjer...vi hade säkerligenkunnat fått med oss allt igår om vi packat på ett bättre sätt men det spelar ju ingen roll...får se vad som händer ikväll,det är i varjefall bra trav idag det är Sundsvall open trot..för er som inte visste :P haha :D annars är det bra väder här i Rimbo just nu alltså..varmt som satan! usch ja! :)

Grilla

Det är sjukt varmt här så ikväll blire grillatoch hasselback potatis,det ska bli redigt gott alltså,iofs var det inte så länge sen vi grilla men typ i helgen..å börjar bli dags nu igen.Annars har jag och mammas kille vart på Swedol idag och handlat lite stroppar och spännband och pressening till imorron när vi ska ta lastbilen ner till södertälje..först packa morsan lägenhet i kartonger och sen fixa upp det på lastbilen sen dra pressen över och spännband sen rulla mot rimbo igen,men det lär ju ta ett tag och fixa det kan ja säga! haha är ju inte fixat nåt där nu lixom i kartonger eller så!

Beck

Ja då har man sett ännu en beck och denna gång på bio,med andra ord den nya,den var helt okej faktiskt,nu skulle ja bara vilja se GSI med på bio! annars har idag inte hänt så mycket det har tokpissat ute...så där askul väder och på fredag ska vi ta lastbilen ner till södertälje och tömma morsan lägga!

Bio i veckan?

Hm funderar på kanske åka och se nya Beck filmen i veckan den har premiär 26:e såg nyss trailern på den,verkade faktiskt helt okej! annars har vi sett lite på tv idag och där fanns det ju dock inget och se som vanligt,vart i norrtälje i dag på coop och handlat morsan och dom åt färdigrätt alltså en sån låda,men jag ville inte ha så ja åt rester från igår..var sjukt gott! mums! Annars händer inte så mycket faktsikt!