Gott nytt år!!

Jaa då är det nyår idag och det nya året ska firas och givetvis blir det fest...denna gång i Luleå med mycket gott dricka osv :D kommer bli riktigt trevligt...ha ett bra Nyår mina vänner!!


Och puss på dig gumman!!

Snart nyår

Ja snart är det nyårsafton,imorron måste man väl till bolaget och köpa nåt och dricka kanske...kom precis hem nu från en stund på gymmet med polarna...blir utgång i luleå på nyårsafton och för fest hos en polare! : ) annars har faktiskt inte så mkt hänt,farsan kom hem idag så rätt lugnt måste ja säga..kanske kommer några halvtaskiga mobil bilder från nyår sen : ) orkar inte ta med kameran,insåg ja inte hade med nån laddare till den så haha :D det är rätt skickligt måste ja säga..haha :D


pusss på dig gumman!!

Bilder

Det var inte och ta några kort igår,alltså det var sjukt mycke folk,trångt som tusan på dansgolvet,så det blir lite segt när det är så väldigt mycke! ) Och nu är det Tomten är far till alla barnen!...: ) annars händer inte så väldigt mycke,jag eldar och fixar här hemma..

Saknar dig gumman!!

puss på dig

Imorron då jävlar

Ja Imorron blir det fest och utgång på Farmen! : ) kommer bli riktigt roligt alltså :D funderar på ladda kameran imorron så jag kan ta med den imorron och fota lite,lite partybilder och lägga ut på bloggen kanske vore nåt,har vart lite bilder senaste tiden men,men : ) hehe hoppas du har en fin julafton gumman..Puss på dig! :)