Bilresa

idag har jag och farsan vart på "en bilsemester" men det blev bara 46 mil...men hyffsat bra ändå...hemvägen var seg : ) men då gick det undan  med...mellan arvidsjaur och älvsbyn är det dryga 9.1 mil men det gick skapligt fort.haha :D sen käka vi i arivsjaur när vi kom från västerbotten! finns redigt fina fiskeställen där alltså! annars så gör ja inte så mycket just nu tog mig en kall öl när ja kom hem vid 19 :D fan så gott en bellman 6.0 den smaka ritkigt fint : ) nu tror ja fan ja ska ta en till alltså :D haha

Torkat renkött

Fy fan vad gott det är,och fy fan vad dyrt det är om man köper det typ på ica..bara typ 450 kr/kg men ack så gott!!

Vad hände?

Jo jag somna efter maten och vakna typ för en stund sen...hela kvällen bara blåste förbi,när farsan har basta klart ska ja nog fan dra en dusch sen lägga mig till rätta och se fundera vad ja ska göra,och jag vet att ja inte kommer komma fram till nåt.Men jag ska typ upp "tidigt" imorron eller ah kring 9-10 hoppas jag ja får gå upp sen åka i väg direct då,och käka nå frulle efter vägen..Men ja är hemma sen till eftermiddagen/kvällen igen..

Igår skrev jag inget här på bloggen för jag hade inget och skriva enklare en så var det,ändå fick man dåligt samveta även om ja inte vet att det är förmodligen så många som kollar...har exakt statestik över vilka som kommer och exakt vart dom kommer ifrån..men skitsamma,det här med dåligt samvete är ju skumt å få över en jävla blogg,men man vet har man en så ska man hålla den någrolunda uppdaterad..men men ni fick några extra rader nu samt en hel drös med nya kort även om det typ är samma på alla bilder men ah vatten i olika vinklar..och några närbilder.

Det börjar små skymma lite här nu rätt skönt men inatt blir det och sova med öppetfönster som dom andra nätterna med..fy fan så varmt det jämt är i det där rummet man smäller nästan av,det är som och sova i en bastu som jämt är på.Ja alltså en sån ni vet,pungbastu med elaggregat,och varför dom heter är det för det stinker ofta som i dom offentliga sådana..nä tacka vet ja riktigt bastu,vedeldad med kakel och klinkers..blir som en ångbastu!

Angående varma hus och lägenheter,morsan har en äckligt varm lägenhet,ja brukar sova i skinnsoffan ibland när jag är där,och det är INTE skönt jag lovar er.så direct morsan åker till rimbo eller nåt sånt och ja är där då blire å sno hennes säng,men hur hon kan ha duntäcke mitt i sommaren det är ett mysterium? det är ju sjukt varmt utan duntäcke..hur ska det då vara med????

Har ni nå förslag på nå ny bra musik som kommit? :D