Snart helg igen

Ja fy fan snart är det helg igen..då blire grilla och ta några bärs och bara ha kul förmodar jag : ) sen får vi väl se om man åker neråt nästa vecka med farsan till farfar och chillar :P  funderar på hälsa på morsan då med...eller att hon kommer hem så vi kan sancka lite..sen vore det ju kul å träffa brosan med om han är hemma,han bor ju typ i götet nu förtiden....haha :D så brosan kom hem till det att vi är i södertälje! kan vi säkert ta en dag å hitta på nåt...kanon väder här måste jag säga,men det är det ju överallt så...ikväll ska jag och farsan fixa lite imorron åker ja förmodligen upp till luleå med han,var så jävla trött i morse så det vart inget lule idag...

Men imorron åker jag nog upp,då blire fixa bort det till bilen och kanske ta en tur på stan eller nåt medans han arbetar..får se...

Alkohol och kvinnohål är dom ända hål jag tål skål :P

Maten avklarad

Ah det vart jag som fick åka och handla och göra mat idag..ajja inte gör det så mycket det var gott och nu ligger jag och slappar järnet! sjukt varmt inomhus...hoppas det blir svalare till kvällen,annars lär ja fan inte kunna sova...det var så äckligt varmt igår så..jag sitter just nu och kollar runt här på internet och gör egentligen inte ett skit..alla verkar redan ha haft sina premiär dopp för iår..jag har fan inte hunnit än...men får la se om det kommer..gillar mer å ligga på stranden och chilla...förra året bada ja nog fan inte engång tror jag..året innan det badade jag i tunisien! :) jag är ingen badkruka när jag verkligen tar mig tid och åker iväg...det är ju bara springa i och doppa sig....finns ju dom som sitter och petar med en tå i vattnet och drar upp den lika fort för det var lite smått kallt :) äh spela roll..det är ju därför man badar..för det ska vara lite kyligare! ibland behövs man dock kylas ner...jag duschar tex aldrig i varmvatten nästan..:D inte ens på vintern..men bastar ju ofta då jag duschar så då är det nog jävla hett! : )

hemma

Efter en lång och så jävla ruskigt seg dag i luleå och ja hoppas ja slipper åka upp imorron...måste nämligen köpa en ny kylare till bilen och fixa lite olja och filter men fan ja var så jävla seg imorse...sen var det för varmt för å sova inatt...så måste nog fixa upp en bordsfläkt eller 3 st..tror vi har ett ex antal sådana! och sen råka ja säga till farsan ja kan tänka mig och äta chili con carne idag..då sa han direct bra då gör du den....sen försökte ja få han och ändra sig men det var ju lönlöst :D haha ajja det löser sig nog får väl slänga ihop en sån..är ju ändå rätt gott med lite mjukt bröd till....ikväll kommer ja inte göra direct mycket har jag en känsla av..fast man vet ju aldrig.

Nu blire strax duscha sen dra och handla : )

Boden alive -09

Här kommer lite bilder från årets boden alive


-Tältet på fredagen

-Ännu mera av tältet på fredagen

-Fredagen precis innan vi drog in på krogen =)

-OJ en ramsne bild,men det är bara det klassika ölen i bakfickan!

-Samma tält men på lördagen

-Affe och Erik sitter och spanar på vad?

-Vy över kvarnängen kring halv 4-4 eller nåtsånt : )

-Jens på gatan! vi väntar taxi här : ) men det kom ingen så vi gick en bit och fixa en


Det finns hur mkt bilder som helst men tänker inte lägga upp alla nu..men det kanske kommer mer när ja har tråkigt nåndag : )