Helgen

ja i fredags var det rätt lugnt,vi såg lite tv och var ute på stan på kvällen och fika med brosan och det var helt okej..väldigt roligt..och sen på lördagen så hade vi bestämmt med brosan att vi skulle träffas och gå på loppis men han kom aldrig dit så ja ringde till han då klockan var 12.15 men han låg då och tryna så vi åkte till bolaget och handla vin och några öl sen hem och julstäda och pynta : ) och sen kom polaren på kvällen och vi käka taco och drack lite vin och sen dök brosan in och vi drog ner på stan och in på hardrock cafe och spela discobowling vilket var rikigt roligt måste ja säga! : ) så det hoppas ja verkligen vi gör om? för ni vill väl ha en omgång till??  :D kan ju hoppas då att det inte är nåt fel på era klot eller att banan luta just när ni skulle dra iväg klotet eller humpa det som min brosa gjorde..haha :P men det gick ju det med ibland..det var sån elektronisk bowlingbana där...kort bara sen fortsatte klotet på en tv-skärm ja hade väl 5-6 strikar och lite spärrar : ) hehe igår var vi på adventsfika hos hennes släkt..det var trevligt och gott med lite glögg och julmacka typ..ikväll blir det nog en fika med brosan på stan skulle ja tro! : ) ska ringa han sen ang det..:) puss på dig gumman.

Gbg imorron

Japp 7.07 imorron går tåget till göteborg! : ) inte alls dumt,ska bli skönt och få komma bort ett tag..jag börjar bli smått less och vara här...lixom det är samma varjedag..man kollar jobb man söker jobb man typ kollar mer jobb osv..men ska kolla då jag fyller 25 om jobbpraktiken och försöka fixa nåt sånt : ) hehe det ska bli lite små roligt i varjefall...


puss på dig gumman!

Lördag

tjooooOOoooo flöjt! det är lördag och varmt som tusan ute samt SOL det är 16 grader varmt i solen,har nyss vart och slängt lite saker där nyårsbrasan ska tändas! börjar bli en liten hög nu allt : ) och sen har vi gett mat till djuren i buren på utsidan av huset...Annars händer la inte så värst mycket vad ja vet idag..Ha en skön lördag eftermiddag!

Fredagkväll

Fan va najs med fredagkväll,ikväll blir det nog och ta sig en kall skulle ja tro :P och lyssna lite musik osv : ) och prata med gumman när hon kommer hem skulle ja tro...samt att det bli taco ikväll! och det kommer komma upp bilder sen när H har skickat dom,men det är ju ingen panik direct :P hehe ha en bra kväll nu fan! låt ölen flöda!