Bilder


-En kväll hos Erik! :)


-Vinstället påfyllt : )


-Redbull,ett helrör vodka,Whiskey och en Skumpa.


Ja då är det fredag då,rätt trevligt nu när brosan är här med...finns lixom nån och lira lite tvspel och andra saker :P så nu ska ja snart lämna datan för ett tag och se om nån kommit hem eller vad som händer...så folket,ta det lugnt i helgen nu för fan! :P

Till tälje imorron?

Hm ja jag kanske tar en tur,för morsan ska ändå dit så ja kanske drar en kopp hos farfar...Hm vet inte riktigt vad som händer annars..har verkligen inget just nu och skriva.har inte gjort så mycket,ja väntar på att få börja spela Mafia wars i Bangkok,men dom släpper ju aldrig in miiiig :S illa som fan...men bra och loota lite och få en lite starkare karaktär..


P.S Missa i PH ikväll KL 22.00 på 6an ffs! : )


Puss på dig

Helgen

Ja då har denna helg passerat.

I fredags morse så strula allt tror ja,en av bilarna hade fryit ihop,åkte typ brottby,och hem bytte bil och sen kom ja mig iväg till tälje,där ja skruva farfars däck och sen åkte vi direct till volvo ställde hans bil där sen vidare till coop handla lite och en snabbis in på bolaget köpte ett par öl,Åkte hem till han fixade varsin irish coffie,och sen börja ja och han fixa taco som vi käka jag,han och farfars vännina.Sen vart det 2 irish coffie till på kvällen till Lets dance,dock såg ja inte så mycket av det pratade med dom och så..sen vart det lördag och Farfar fyllde 77 år så det kom en massa gäster till han och dom bjöd på smörgåstårta,dricka,och vanlig tårta..jag hjälpte och servera kaffe och sprit.jag drack inget själv dock...ja skulle delvis köra på söndagen hit till rimbo igen för farfar har åkt till åland idag (igen) känns som han åker båtresa varannan vecka typ.


Ajja nu har ja ser på johan falk och typ tar det lugnt..


puss på dig

Mot tälje!

Japp idag ska ja ner till Södertälje och vara hos farfar över hans födelsedag.Idag blir det och handla lite till mormor och sen byta ett däck på farfars kärra! Sen ska den till volvo på rep.Sen blire säkert och laga lite go middag idag.

På lördag blir det en massa folk hos farfar tror han sa 12 st skulle komma och fira han.så ja lär väl få servera lite kaffe kanske åt människorna! hehe men ja måste snart börja aggera,ska fixa innerspegelen i bilen med innan ja sticker..Samt packa lite vad ja ska ha med mig:) ajja ha en bra helg med er,ja kanske uppdaterar med nåt vem vet:)

puss på dig gumman ( och japp det är till dig,bara dig )