Ombesiktning

japp vart ombesiktning inom en månad,dock inge allvarligt,bara byta vänster yttre styrled :) Annars sa han den såg fräsch ut...Slitdetaljer...


Besiktning av bilen

Ja idag ska jag och morsan och besikta hennes bil,jag måste göra det för hon får inte köra bil nu på en månad..får väl hoppas att den går igenom...igår somna ja tidigt,var aptrött...så var väldigt skönt å sova..sen senare i dag blir det nog att söka lite jobb kanske,har i varjefall nått och söka..ett som en snubbe på Af har skicka ut till mig..Sen fanns det några andra jobb.Men nu ska ja nörda lite i Mafia wars! ;)

Ja jag såg en fjäril igår :D vet dock inte vad det var för modell på den.Men tog ett mobilkort på den..kanske stoppar ut den senare!

blogginlägg :P

Iveckan blir det och fixa lite...hjälpa morsan delvis nu när hon ska fixa sitt i armen,så ja får aggera chaufför och sen ska vi besikta bilen på onsdag och lite sådana saker,sen lär det säkert komma en del andra saker och hända med så klart,måste väl påskhandla lite krubb och sånt kanske...packa lite mera saker och slänga en hel del :)

Återkommer senare kanske med nåt kort

Bilder


-En bild ja fota sommaren 2009

-Luftgevärskulor

-Ett vinbär moget.

-En färgad blomma