Heelgen

Ah jag sitter just nu på tåget från ett svinkallt gbg till ett snöfyllt stockholm! jobb imorron igen..får hoppas det inte snöar allt för mycket...

Skönt intercity tåg detta... stopp bara på 2 stationer innan stockholm :D så det går fort.Kan man hem och fira första advent kanske i lagom tid.

Tisdag

Ja vilken jävla dag..kallt som fan..och självklart stannar lastbilen,jag och han som åker med mig,hade stängt av lastbilen på en skogsväg typ och skulle lyssna om andra bilen var i närheten..och sen startar den inte..allt är tvärdött...problemet var att slangklämman på batteriet fick inte kontakt.så det ska åtgärdas ikväll...

Helgen

Ja då var denna helg snart över och en ny arbetsvecka börjar imorron.Hoppas på att det inte snöar och är så jävla halt.Man glider ju fan bara runt med Lastbilen.Det kommer upp bilder inom kort.Jag har några i kameran som ja inte fört över än bara :)

Fågel

Ja det var en fågel och käka lite så fota den,Men hade vart bättre om man kunde kommit närmare..men det får bli ett nytt objektiv vart efter här.