Tillbaka

Ja då är man tillbaka i Slöddertälje,Stack vid 8 imorse till Rimbo och hämta lite kläder och stativet och ett objektiv..och sen fick ja med mig lite vin och nån öl och en flaska brännvin med mig hem hit : ) hehe..men nu blir det snart och kolla lite trav kanske och ta det relativt lugnt ikväll tror jag :) Var jävligt bra vägar nu fan inge snö alls på dom,ja kom lite snö på vägen i brottby och vägen till rimbo men sen var det barmark..riktigt skönt : )

500

Snart har jag publicerat 500 - inlägg på denna blogg!  :)

2 till

Så har ja haft 100 besökare denna vecka,vilket iofs är jävla kasst! men ah:P det går upp å ner med besökandet.
Har precis vart och handlat lite till ikväll,blir en lugn kväll.Imorron kan det bli och ta nåt glas när man kommer tillbaka från Rimbo får se inte helt säkert än.Annars så blir det väl och möjligen sätta in dagens v75 system redan idag.Vilket ja inte gillar iofs..

Nu blir det tydligen kaffe och semla! men semla e så jävla äckligt så blir nog bara kaffe för min del.Blir nog se lite BB ikväll och bara slappa skulle ja tro :)

kommer säkert uppdatera nån mer gång idag.Kanske fota lite senare,får se vad ja fotar bara : ) hehe märks.

Kalle baah

Ja alltså det måste vara åratal sen jag lyssna på dom.Jag satt i varjefall och fixa lite på spotify och såg nån av mina underbara vänner hade nån låt av dom.Så tänkte nu att jag slog på lite låtar av dom och tänker tillbaka lite,Har minnet från att jag och polare satt och drack öl eller om det var grogg på nåt hak.Var inte alls fel alltså,sköna låtar har kalle baah!

Finns så otroligt mycket bra musik så det är galet fan!

Imorron blir det nog en väldigt lugn fredag.Ska kanske ut och fota lite beroende på väder,sen nu på Lördag får jag hit stativet och annat objektiv! det ska bli gott med lite omväxling.

Nu funderar jag på spela lite på Gameduell.se,sen blire väl och se lite tv och kanske spela lite kort eller nåt.Se BB ikväll,men det blir senare.Var ju uppe rätt tidigt imorse 04.35 gick ja upp,sen iofs gick ja och la mig vid 6 igen och sov till 11 så.

Jahapp ajja bäst och avsluta nu,ska svara på sms:et jag just fick.