kväll

Jävla skit helvete ja som hade skrivit ett inlägg å så råka ja väl klicka på nåt så försvann det....

Jaja,jag har i varjefall käkat lite taco ikväll var och handla förut med farfar och då stog det lite brandbilar och snutbilar och nån ambulas nere vid hus 20 tror ja det var,trevligt att det händer nåt i området..förmodligen nån torrkokning eller vad det var,för dom var då borta när vi kom från affären.

Imorron blir det nog jag som ska få göra mat ( igen ) blir kycklinfile och wokade grönsaker.

: )

Helgen

Ja i helgen har jag sett lite film och umgåtts och typ ja vart ute och promenerat samt spelat lite trav men de gick inte riktigt som ja tänkt det..trodde de skulle bli betydligt högre utdelning än vad de gav! och lite fel hästar vann :D men ah..Imorron kanske ja ska ut och fota lite...får se beroende på hur vädret var,här i kväll regna det tror ja och har blåst som fan i flera dagar..sjukt störande..

Och nu är det nån granne här under oss som har stopp i avloppet så allt vatten vi spolar,de hamnar hos dom :P haha :D kanske man skulle ta och utnyttja lite....mohaha!..näe då men sjukt störande och inte kunna dricka osv.

Snart dags å se BB-live avsnittet! och sen blire nog fan kanske möjligen typ och sova? jag gick och la mig 7 imorse och gick upp kring 12 om den ens var de.Nä dags å slå av tvn nu och ta ett glas mjölk tror ja,men egentligen är ja fan lite kaffesugen,men för de behövs de vatten och får inte spola i några kranar alls just nu.


Jaja..Ha de gött alla som läser!

Sjuuukt

Sjukt lugn fredag alltså..lite vin och musik! Dom andra ser på Lets dance..orka för fan! Imorron blire nog och spela lite trav är 50 miljoner på eskilstuna.Vinklad startvinge..var väl över 190 meters upplopp!!Nu har grannen fest med..luktar rök som fan i rummet :P kanske ska spela lite musik för dom...hehe :D