Helgen

Helgen var riktigt kul,fredagen börja med att ja besökte mormor som fyllde 88 år.Sen åkte ja in till stockholm,och fira en kompis som blev 28 år..riktigt kul faktiskt och se nya ansiktet och träffa folket igen :) kom hem 19.00 lördagen då satt ja och glodde tv och gjorde inte så jefla mycket mer.Och sen idag har ja sett på Elitloppet på tv från typ 14 till 18.:D var spännande...


Sen har ja en hel del bilder i kameran som ja borde få in i datan och redigera dom.Det kommer.Ja har fortfarande lite data-strul :) men ja..

Hoppas ni med haft en bra helg.

Bilder kommer..

jag har lite bilder som ska upp här..men just nu bråkar uppkopplingen lite..dålig täckning här :) hehe....jaja...men de kommer..vad som har hänt i veckan är då inte mycket...Köpt reservdelar till morsan bil så snart blir då och ut och åka igen :)

Helvete

Fan att morsan dator är cp och bara stänger av sig lite när den känner för annars hade dagens v65a suttit....8000: - surt..jaja bara ta nya tag......


ha en bra kväll..

hejdå.

Ja så kan man ju verkligen se det......hmm varför? nåt fel? vad är galet? förstår inte...orkar inte..skiter i det.Är väl kass.

jaja..dags å försöka göra nåt annat.