Bilder

 
Igår var ja inne i Stockholm. Fotade lite..detta är bilderna från mobilkameran så jag ber omursäkt om kvaliten inte är 100%. Har inte kollat dom från kameran än. Blir väl och göra de Imorgon! ha en fin kväll alla.
 
 
Kyrka - byggnader - drottninggatan - folk - jul - jul 2013 - julen - julhandel - kontor - kyrkan - stockholm - stockholm stad

Bussen

Sitter just nu på bussen mot Norrtälje sen mot Stockholm. Ska fota och strosa runt nån timme. 🎵 i Lurarna. international love med pittbull. Bjuder kanske på nå bilder, annars på Lördag

💋

Stockholm

Imorron ska ja inte till Stockholm några timmar och ser vädret bra ut så tar ja med kameran och tänkte plåta lite :) ska bli roligt som fan. Idag har ja mest plåta lite produkt fota och nån tomte å lite små tjafs. :) Hoppas ni haft en bra dag..

Bild

Igår var ja i Norrtälje och fota lite. Bland annat i hamnen och fick en rätt okej bild på en av silosarna..gillar den starka blå himlen, sen drog ja vidare mot morsan jobb å drack lite kaffe och hade inte så mycket och göra så fotade även lite Läkerol askar. Jag gillar de korta skärpedjupet men var tvungen å kräma på med rätt hög iso, för det var ju helt värdelöst ljus i fikarummet. så de är en del brus i bilden. tror ja fota med iso : 1600.
 
Norrtälje - hamnen - läkerol - norrtälje hamn - silo