Tisdag

Ja igår var ja på storheden hela dagen och fota lite innan de börjar regna :) fick ett par bilder som finns på mostphotos... blir ju mest butiker man fotograferar på ett sådant ställe...
 
Annars idag blev det 6 km på cykeln och sen styrketräning efter det.. sen vart de kvarg och kaffe! inte alls så dumt de... Så blir väl och åka och handla förmodar ja sen om nån stund.. 
 
Ha en fortsatt bra kväll...Det kommer kanske upp nån bild ikväll :) 
6 km - butiker - cykel - fotografering - luleå - storheden - styrketräning - träning

Söndag

Söndag och det innebär ju vilo dag :P men klev upp lite senare idag och vi åkte iväg en sväng på dagen och sen kom vi hem,kollade lite tv.. sen blev de och sätta sig på cykeln och körde dock bara 5km idag..men de kändes skönt..hade nog lätt kunna cykla längre,men tajmade rätt bra tills bastun var varm,det var skönt :) Sen blev de lite käk...Hoppas ni haft en bra och inte så seg söndag :) 
 
 
 

Lördag

Ja idag har vart en väääääldigt lugn dag. Jag har typ gått från tv till köket och tillbaka,det har ju fan blåst storm idag..herrejävlar. Känns skönt å vara pigg och ska upp imorron bra tid och träna! imorron blir det cykla enbart! då blir det 4:e cykelpasset denna vecka och 4:e dagen jag tränar. Känns skönt. 
 
 
Igår vart det några glas vin och några öl,och en skön bastu. :) 
 
Ha en bra kväll alla därute..och vissa lite mer :) tjing.. 

Hej

Veckan har vart bra!! Tränade inget i måndags,tisdag cykla ja 6 km och körde styrketräning och onsdagen fick bli lugn och igår träna ja igen cykla 7.5 km och körde styrketräning.. idag blir det cykel och axlar och bröst som står på schemat sen lugn lördag och sen träning igen på söndag.. Så tror jag det kommer bli :)
 
Annars har ja fotat väldigt lite i veckan,vädret har inte riktigt vart så skönt.. Men ska åka neråt södra sverige här strax å fixa lite och då tänkte ja väl passa på och ta med kameran så klart... Men de skulle vara nice med en mindre bra kamera samtidigt... mer lämplig storlek...Och det har kommit så väldigt mycke fina modeller nu som har wifi i sig :) smidigt...
 
Men de får bli en senare fråga. Ha en bra helg alla..å vissa lite mer :)