Hej

Hej hej. Ja då var denna dagen så gott som över. Gått väldigt bra idag,vi var klara kring 14.50 eller nåt,men sen höll vi på fixa lite i garaget. Annars så har kvällen vart lugn,vart på bolaget inför helgen,även om jag jobbar fredag. 
 
DUUUUU är ju så....

Mot tisdag

Japp snart kanske dags å slå igen ögonen..hoppas man somnar fortare än igår.. Annars så tja har ja inte gjort så väldigt mycket i kväll,kom hem vid 17.00 från jobb och sen varvat ner å nu har jag lagt mig i sängen :) men den är varm :( vill ha kall säääng....Annars har ja då inte hunnit fota nåt heller,eller tog några bilder i helgen på en inomhus blomma som hade slagit ut,men de är allt...På fredag är det 1 maj,man kanske skulle ta sig nåt och dricka i helgen och se vad som händer helt enkelt....
 
 
Kram å hej så länge...
 
 
Kommer bilder om nån dag...Kanske skulle ta och fota nån bild framöver hur det kan se ut i ett soprum,så kan ni ju få se hur jävla vidrigt det är i vissa....idag hade vi flerar rum där folk slängt soffor i dom brännbara kärlen...och på vissa ställen var det att folk har öppna dörrn och ställt in sin påse framför kärlen,så var väl en 40 små-påsar framför 6 fulla 660 kärl. Det känns inte roligt,det är inte effektivt när man måste vara 10 minuter i ett soprum...ska minst typ hinna köra 20 stopp i timmen :) 

Helgen

Ja då börjar denna helg lida mot sitt slut, Och det är bara vänta in nästa helg :) det blir fullt i jobb i veckan,vilket ska bli helt okej faktiskt,hoppas på bra väder då man har ett utomhusarbete.. :) Annars i helgen har jag verkligen bara tagit det lugnt,blev ju som sagt frisk från magsjukan och det känns ju gode skönt. 
 
 
Får väl se hur mycket sopor det blir i veckan då.. Men antagligen väldigt mycket...Kan ju hoppas dagarna går fort :D nästan helg kanske man borde ta sig ett glas på kvällen.. är väl 1 maj på fredag...även om ja förmodligen jobbar då :) 
 
 

Frisk

Nu är man då totalt frisk! Riktigt skönt vill jag påstå.. på måndag väntar jobb :) ska bli gött å få lasta på lite sopor och inse hur folk inte fattar hur man sop sorterar...skrämmande vill jag lova.. hur svårt är det och slänga sin brännbara påse i kärlet där det ligger brännbart och inte i metallkärlet,eller där glaset slängs? tror folk i Boden har lässvårigheter eller allmänt bara skiter i det...skärpning..