Helg

Denna vecka har vart extremt mycket och göra på jobbet...men det har gått det med...denna vecka som kommer lär det bli väldigt mycket och göra med...måndag morgon börjar helvetet :) Men denna helg har vart bra..regna som tusan i fredags men sen sprack det upp å blev bra väder och igår lördags blev det en kväll på stan med kompisen..var riktigt mycke folk alltså...helt sanslöst...var dock inte mkt på allstar men väldigt mycket på lotus. kanske inte så konstigt dock när det var premiär.
allstar - allstar boden - boden - festen - lotus

Helgen över

Så gott som är helgen över. Jag har vart ute och fiskat idag.. det vart ingen fisk..hade ett napp. Men det kändes som det gick å bada i vattnet så varmt var det...men det var ända skönt och komma i väg ut och guppa runt lite i en båt :) Jag tog några bilder med. Nu ska ja ta och göra en carbonara tror jag,börjar känna mig lite hungrig. 
 
Hoppas ni har en fin kväll.

Torsdag

Det är snart helg. Idag har vart en ganska så seg dag. Har kört själv hela dagen och var väl klar kring 16.10 eller nåt...Det har väl vart sisådär 29 grader varmt och jag har väl kört strax över 110 ställen. Nu är det snart dags för en dusch...man känner sig inte ett dugg fräsch. Puss på dig.

Söndag

Ja då har som helgen gått och det vart en mycke lugn helg...nu startar snart en ny arbetsvecka och den börjar på verkstaden med bilen :) känns ju toppen.. Men nåja...de kommer nog gå det med. 
 
Hoppas du har de fint :) 
 
pok