Nu var det länge sen!

Har inte vart hemma i veckan...men sedan den 9/12 jag har hunnit fylla år och vart på julfest och 3.5 dag i arvidsjaur..och självklart blev man ju sjuk där...efter första dagen..jag som hade tänkt fota massa..men orka helt ärligt inte...några bilder vart det..men det var mest bilder från Mostphotos! 
 
men det kommer :)
 
jag börjar mer å mer älska min nya kamera..så grym!
 
 

Ny kamera

Japp idag kom min nya kamera.. en Sony a6000. En mindre spegellös systemkamera..Den står på laddning nu det ska bli mycket intressant och plåta med den..jag gillar den för den hade sökare och även livewiew. Blir nåt nytt och lära känna.. ska väl ställa in den när den har ladda klart...det regnar ute idag så lär väl bli mest lite inomhus fotografier..som test!! 
 
Ha en bra dag!

Länge sen

Ja nu var det länge sen jag skrev nåt känner jag... även om det mest är rätt ointressanta saker..Men nu har jag mer tid och fota..vilket känns väldigt skönt...det har ja faktsikt saknat och nu börjar det vara mer å mer vitt på träden..så kan ju bli nåt fint kort...har lite små saker och fixa imorron men sen ska ja se hur vädret blir...hoppas på klart väder och sol och lite minusgrader.. det lyser upp väldigt fint...men lär väl som inte bli det vädret man hoppas på..men ja lär ju lägga ut nån bild här inom en snar framtid!