Dåligt

Med uppdateringar sista tiden,veckan har vart fullspeckad...och träningen har flytit på...idag jogga jag 12 minuter som uppvärmning innan jag börja köra lite hantlar..benen är trötta nu och onda! vad-massage hade verkligen inte skada nu! 
 
Annars imorron fredag..då blir det nåt möte,så det blir å kliva upp 06.00 i vanlig ordning och sen nästa vecka lite annat nice som händer : ) 
 
 
 
12 minuter jogg - joggning - träning - träningen - uppvärmning

Påsklilja

_MG_9953 - kopia 
Fotade en påsklilja förra året och vart rätt nöjd över resultatet.Denna bild är nog inte ens fotad med ett macro objektiv. Så till sommaren ska det bli intressant och testa mitt 60mm macro. 
blomma - blomman - gult - lilja - påsken - påsklilja

Veckan

Ja denna vecka har det blivit lite möten och sen vart i Luleå från onsdag till fredag och hängt lite med farsan när han satt in ett entre golv..Fotat en del men dom bilderna ligger på mostphotos. Inga direkta bilder här och visa just precis nu...Men annars vart en rätt okej vecka och nästa vecka lär bli ännu mera å göra....
 
Hoppas ni har en bra helg

Träning

Ja då har man kört lite...vart väldigt kort idag... 15 minuter ett snabbt pass... körde 5% lutning på bandet och för varjestapel så öka jag hastigheten istället...jag avsluta på 5.2km/h går ganska fort och gå i den hastigheten måste jag säga..och sista 2 minutrarna trodde ja mina vader skulle explodera eller nåt...men det går framåt och framåt..i tisdags blev det 30 minuter på bandet och då avsluta jag på 15% lutning...det är inte skönt..men det tar fint :)