Onsdag

Ja då har mer en hälften av veckan gått. Otroligt skönt måste jag säga..och haft galet tur med vädret,har tömt 20 containrar idag och regnet kom när jag satt i lastbilen från luleå :D perfekt,sen var de bara parkera och dra hem :) har ju vart varmt och skönt idag..men nu känner jag mig lite trött.. Men får väl slänga i sig nå mat så kanske man vaknar till :) 
 
Ha en bra kväl :) kram

Söndag

Kände igår att är det inte söndag idag..men sen kom ja på mig,det är LÖRDAG och man får vara ledig en dag till..underbart skönt... vart en lång helg denna känns de som...idag vakna ja tidigt redan vid 7.50 och klev upp och gick ut och hjälpte pappa med nå hängrännor. Sen tog vi lös rännkrokarna och ska väl upp med nya så småning om och sen dit med ny hängränna.. Sen har jag precis tagit en 30 minuter lång promand på löpbandet.. vart väldigt varmt idag :) men skönt nu efteråt. Det har vart otroligt bra väder här i helgen måste jag säga,sen var ja ut med kameran igår och tog en "sommarbild" på en blomma som sitter i häcken intill huset :) har dock inte än laddat in den i datan. Men så sjukt sugen på fota massa nu. Men har fan inte tid på veckorna. Men de kommer bli en hel del fotande i sommar :) 
 
 

jisses

Du är ju heeelt otrolig....underbar utan dess like :) hoho...ha en bra kväll..

Veckan

Gud vilken seg vecka...jag har haft relativt lite och göra och lär fortsätta så känns de som,men jag är så dyngförkyld man kan bli...allmänt seg hela jag...hoppas verkligen de blir bättre snart. Midsommar på fredag och jag är förmodligen ledig. vilket känns skönt. Men då får ju gärna vädret vara som dom lovat det ska vara nu... Sol och typ 18 grader varmt.. ja tack :) 
 
ha en bra kväll :)