Lördagskvällen

Var en riktigt kul kväll igår.. det vart bowling och lite öl å sen gick vi ut på allstar..och det var ju galet med folk...20 meter kö säkert bara för å komma in :P haha men det var det värt...drack dock inte nå speciellt..några öl bara :) 
 
Kanske lägger ut nån bild ikväll..ska se vad ja hittar i arkivet.

Heeelg!

Galet skönt med helg..somna som en stock igår..var gode sliten..men idag känner ja mig rätt pigg,men vakna ju självklart kl 06.00 imorse..men lyckades somna om och vakna vid 10 igen :) Ikväll blir det bowling och lite bärs och såna där roliga saker :P

Helgen närmar sig!!

Galet skönt med helg igen snart.. veckan har gått fort...kan ju bero på att jag starta veckan med 2 lediga dagar. Sen körde jag containrar i onsdags och idag kört en helvetes massa glas.. och blir samma imorron och då blir det den ofärgade baljan! Hört det ska bli snö som fan nästa vecka..känns ju toppen kul...NOT... nu vill ja ha värme och sommar :)

Måndag 23 mars

Idag har dagen vart rätt lugn..är ledig idag och imorron.. men har tvätta bilen för en stund sen..får se hur länge den är ren...om jag får tippa så tills imorron,haha.... annars har ja precis kört en rask promenad på löpbandet 20 minuter,4.2 km/h och lutning 7 %.. det känns skönt i vaderna efteråt...har en sån där skön brännande effekt... I veckan måste ja åka nån dag till luleå på torsdag eller fredag.. måste köpa mig ett skärp och borde längre fram här köpa ett par ordentligt promenad/tränings-skor med. 
 
onsdag börjar jobbet igen då blir det och tömma containrar och torsdag och fredag köra glas :) det känns rätt okej ändå..kan ju dock vara mycke olika ställen man tömmer på..i torsdag hade ja väl en 60 ställen..men de gick fin fint :)
 
 
20 minuter - 4.2km/h - 7 % lutning - jobb - löpband - måndag 23 mars - nytvättad bil - träning