Kick-off

Ja igår jobba man bara till 11.00 för sen var det till å byta kläder å fixa i ordning sig för ragn-sells kick-off 2015 i överkalix på hotellet med lite konferans och 3-kamp och sen kunde man basta och bubbla-bubbelpool..Det var 4 grenar och 4 lag så rotera man..det var nå fotbollar man skulle sparka mot koner och träffa,så gav det vissa poäng. Sen var det frisbee och luftpistolskytte samt kasta kniv. Vårat lag kom 2a sen var det å gå in och käka grillat med bakpotatis. och sen öppna dom nattklubben för lite musikquiz och jag tror vi var där till dom stängde sen hängde vi lite i baren och sen var klockan 02.00 då var det bara till å gå och lägga sig. så vakna man vid 8 eller nåt och gick ner å käka frukost,sen var det lite prat ute på terassen och sen vänta på bussen. Men fy fan var ganska så seg imorse..och ont i huvudet men de släppte på hemresan,fick sova/blunda lite och det var ju då guld värt! väldigt bra väder har de förövrigt vart idag. Det regna när vi höll på med frisbee och knivkastningen i överkalix igår...så det var ju lite synd..Men annars en mycke trevlig kväll!

vissa saker

Till vissa skriver man si eler så..och vissa förfränger man texten lite men menar ändå samma sak men amn vill/vågar inte riktigt skriva samma sak..hmm visst är de så även för mig...kan lätt skriva nån jag tycker nån är söt....men ska ja skriva det till nån jag...alltså verkligen nån...då kan de bli svårt :) hehe men fota...de har inte funnits nån tid till de..ska se om ja hittar kameran å kan dra ut i helgen.

Pärlhyacint

IMG_2115  
 
Det blommor i Norrland :- ) Snart har nog björkarna och häcken slagit ut helt och gräsmattan blir grönare och grönare för varjedag...så då blir det snart å börja klippa gräset.
blomman - blommor - blå - blå blomma - blått - bokeh - gröna blad - pärlhyacint

Helg

Så skönt med helg..även om jag la upp veckan så att ja kunde vara ledig torsdag,så var man ändå på jobbet igår och körde undan de sista,kom hem skaplig tid..kring 14.00 :) hade rätt mycket och göra igår..var till Sävast två ggr och sen tömde 2 containrar osv :P igår på kvällen vart det lite grilla samt att vi hängde upp kristall-lampan i taket som är från farmor och farfar! vart rätt fint sken i den.. Idag ser ju då vädret ut och bli lite bättre...

Ha en bra lördag. Pk