Onsdag

Igår var jag en av dom 399 andra som satte 8 rätt på Solvalla/Åby. Vart nära nu flera ggr..för nån vecka sen hade ja 7 rätt och då blev det ungefär 5300 kr tillbaka,då gav det typ 180.000 tusen...igår hade ja 5-6 hästar i sista avdelningen och den bäst betalda häst kunde gett upp åt 150.000 tusen på 8 rätt men det gav 27 tusen och med lite 7or och 6or så vart det 32.000 drygt! 
 
idag har jag jobbat i vanlig ordning och imorgon blir det knega sen är det helg..gud så skönt det ska bli..riktigt längtar,det är så grisigt och slaskigt ute nu..slirar och har sig..men det har gått över förväntan idag på jobbet!

<3

Ja jag lyssnar inte på nån musik ikväll...det betyder nåt annat...det finns där...det gror i mig och jag mår som en prins....även om det finns vissa problem på vägen...men ack vem bryr sig...finare finns inte...det går inte och få tag i....jag kommer kämpa!!!
 
 
 

Now you're gone!

Så känns det ibland..även om det du jämt finns där...men de är svårt och få ut sin mening i det ögonblicket..vill ju inte såra nån eller vara en gris! puss å hej

Halloween

Man tänker på sina nära och kära och tänder ljus och har det mysigt...det är en tankedag detta...Och jag har nog tänkt så hjärnan är överhettad..både på farfar och alla andra...men även på sånt som finns vid liv :) kanske just en person...får ju hjärnan i totalt kaos..det är så speciellt..man blir konstig.