Träning

Började dagen med å stiga upp 7.50 och käka frukost,gick å la mig sen och somna om till 10.40,behövdes verkligen. Åkte och handla lite små saker på affärn efter lunchen,som bestog av wokgrönsaker,lite vitkål och schnitzel. Sen vänta ja en stund och körde lite hantlar och sen ställe jag mig på löpbandet,och började gå 2 staplar i 4.0Km takt i 2 % lutning..sen jogga jag och promenra varannan stapel i 20 minuter :) var ganska så svettigt,men väldigt skönt. så käkade lite kvarg och macka efteråt..

Wow

DSC00144  
 
Vädret är verkligen underbart idag...sagolikt på vissa platser...bjuder på denna bild..även om den verkligen inte är perfekt.

Plåtat

Fotat en hel del idag i min "produktstudio" blev å fota mynt och några sedlar idag....dom ligger på mostphotos...kommer nog bli lite mer aktiv där än jag vart på sista tiden...har även börja hänga en del på flickr...tycker det är en intressant sida som man får en del ideer ifrån. Annars så dricker jag kaffe nu och har precis "Taggat" ett gäng med bilder. 

Vart visst vinter!

  DSC00136 
 
Vinterlandskap
 
Vart visst vinter iår med! riktigt vackert ute nu..men hade gärna önskat en sol som lyst upp lite mera..lite grådassigt är det.