Hallon

Hallon  
 
Fotade ett hallon som ett litet test med mitt sigma 105mm 2.8 macro objektiv :) Kameran är en canon 5d mark iii :) 
Canon5dmarkIII - canon - hallon - hallonen - raspberry - sigma105mm2.8macro

Smultron

 Smultron5
 
Smultron fotat med ett sigma 105mm macro till canon. Det är bland det första bilder jag plåtat med objektivet...Tycker det verkar hålla ganska bra kvalite måste jag säga. :) 
 
Canon 5d Mark III + Sigma 105mm 2.8 macro!  
 
105mm2.8macro - Canon5dmarkIII - bär - canon - sigma - sigma105mm2.8macro - smultron

50mm 1.8 STM

50mm 1.8 STM är ett riktigt skönt objektiv, och tar väldigt lite plats med samt ett suveränt porträtt-objektiv. Och rätt bra pris med. Objektiv och kameratillbehör hör ju annars inte till kategorin billigt. Har precis vart ute och testat det lite... Nu dags å dricka en kopp kaffe å se vad kvällen har att erbjuda..Förmodligen inte nåt.
50mm 1.8 STM - Canon5dmarkIII - Kaffe - canon - kväll - objektiv

Onsdag

Vart en riktigt bra jobbvecka denna vecka det har flytit på riktigt bra och fort har det gått...imorgon redan torsdag och det är ju iofs bland det värsta på hela veckan men det går nog bra det med....vart till storheden efter jobbet och köpte lite kläder å lite sånt där tjafs! Ananrs så händer de inte så mycket på kvällarna just nu..
 
Fick hem 70-200 och ett 50mm i veckan.. mycket trevliga objektiv..det kommer lite bilder vart efter... Sen är det ju boden alive i veckan med..så kan nog bli ett riktigt bra veckoslut med :)
 
Du är verkligen inte dum.. fin fin fin.
 
<3 <----