Torsdag

Ja idag ska ja åka och hämta ut ett LCD-skydd för kameran. Annars får jag se vad som händer,har promenerat nu på morgonen sen käkat en god frukost...så nu står man sig då ett flertal timmar.
 
Annars igår så fotade jag lite i mitt studiotält. Blev en del bilder.
 
Jag kommer gå ut en sväng och fota..kanske idag..så tänkte ja lägga ut nåt här..har fått min fotoväska nu som jag beställde för typ en månad sen..
 
 
Du finns där i tanken.

Krogen!

Igår vart det och gå ut en sväng på krogen... det var relativt städat..tog ett glas rött..men det var väldigt mycket folk och ganska så trevligt...kollade klockan och då var den 02.00 tänkte ta ett glas rött till men ikke det..då var det dags för stängning för klockan var egentligen 03..så tog en promand och det var rätt varmt ute fakitskt..blev inge natt-mat var inge som var öppet :) och idag har jag mest bara slappat,fotat lite typ.

Sommar vs vinter

_MG_1016
 
_MG_9184  
 
 
En sommar och en vinterbild
mot sommaren - sommarbild - vinterbild - vintern

Promenad

Det vart å gå upp en halv timme tidigare..sockret låg lite högre och sen ställde jag mig på löpbandet och gick 60 minuter sen käka jag frukost och tog tablett osv...men tror jag ska kanske gå upp ännu tidigare nästa gång och få min normala kurva på sockret...:) 
 
 
Det gick förövrigt väldigt bra och träna...#motnyamål!
 
 
/Andreas
60 minuter - Diabetes - diabetes typ2 - motnyamål - mål - promenad - socker - socker - träning