Marginalerna på min sida!

Idag under Lunch-v4an som gick på Rättvik så gick det vägen..fin början och få in en 52oddsare och värdet stog i 1100 kr drygt efter första avdelningen..och slutresultatet blev närmare 5000:- det går hyffsat just nu på travet och det känns motiverande och roligt..bara försöka hålla formen. 
 
Ha en fin dag alla!
5000:- - 52oddsare - Trav - bra start - lunch-v4 - lunchen-rättvik - rättvik - travvinster - v4 - vinst

Måndag

Igår vart det och löpträna lite igen..det var riktigt jobbigt..men galet skönt när det var klart alltså..på kvällen väntande en roligt spelvärd v64 omgång från Boden.. Jag sprack tyvärr på Tangen didrik i andra löpet...Hade 3st 5or och 39st 4or... ganska surt.. men det kommer nya spelvärda dagar...hade väl inte riktigt marginalerna på sin sida igår...:) 
 
Annars är det ruskigt väder ute...riktigt trist,hade vilja fota lite men.. :) men det kommer,längtar fan till snön kommer så det lyser upp lite..plus att man får fara ut och plåta.
Trav - fotamera - foto - härligt väder - skoter - travvinst - vinst

Torsdag

Ja idag är det torsdag och har precis tränat lite..det var jobbigt nåt alldels förjävligt idag...börja med uppvärmning 15 minuter på löpbandet sprang/joggade det sen vart det en stund på roddmaskinen,men jag blev så där tvärtrött i bena...Jag var redan smått trött i bena redan innan..dels för ja träna i tisdag och gick en raskpromenad igår på strax över en timme..men det ska kännas!!
 
 
Ha en fin torsdag!
1 timme promenad - ben - kondis - kondition - löpband - onsdag - promenad - roddmaskin - springa löpband - torsdag - träning

Rådjuret

bambii  
Canon 5dmarkIII + Canon 70-200 F/4 lens! 
 
Fick en bild på ett rådjur när jag var i södra sverige en sväng.. Hade vilja komma lite närmare men dom är ganska så skygga.
#fotamera - 70-200mm - Canon5dmarkIII - Rådjur - canon 70-200F/4 - rådjuret - vackert