Trav

RP1C1684 RP1C1661 RP1C1672 RP1C1680 RP1C1703 RP1C1709  
 
Ett Ax plock av bilder från v65 omgången som avgjordes i Boden den 28 april 2017.. Fotat med canon5dmark3 + canon 70-200mm.
 
 
70-200mm - Canon5dmarkIII - Trav - bodentravet - canon 70-200F/4 - canon70200mm - travet

hmm

Imorgon väntar jobb...ska bli ganska skönt faktiskt....och sen kommer det säkert bli en del träning i veckan,får se vilken dag det blir vilodag denna vecka...onsdag kanske? ska till doktorn då med..suck..har ingen lust till det alls...får hoppas det går bra...kollar lite på flickr...
RP1C1538  
 
En bild jag plåta med mitt macro objektiv förra veckan...tycker den vart ganska bra och fått bra respons på den på flickr! 
 
Canon5dmarkIII - alla är fotografer - blommor - digitalt foto - fotografering - sigma - sigma105mm2.8macro

Kvällen

Ja denna dag har ja då verkligen inte gjort mycket..publicerat några bilder på mostphotos..och tror det är drygt hundra bilder till sen är jag uppe i 3000 tusen bilder där : ) hade gärna vilja ha massa mera bilder...men det är faktiskt en del jobb med det där...Redigera,ladda upp,tagga alla bilderna med massa taggar,och sen fixa i mappar och hålla på :) men det är samtidigt roligt och se hur det växer med bilder...gäller bara å fota mera... :) 
 
Hoppas ni har en fin valborgsmässoafton..jag tar det väldigt lugnt idag...:) 
 
Har dessutom vilodag..tränat 6 dagar denna vecka : )
Bilder - mostphotos

Fota

Har precis fota lite...mest bara lite små saker..eller mest en och samma sak..mina nya in-ear-hörlurar som är babyblåa från Bose,Mina andra gick sönder så då köpte ja mig ett par nya..kan inte vara utan hörlurar överhuvudtaget...och skönt och ha musik då man är på gymmet.. :) så premiär använde dom idag på löpbandet..det gick riktigt bra idag..ökade 3 minuter i tid på löpningen från i tisdags...jag sprang i söndags på löpbandet hemma i 20 minuter tror jag och sen gick jag 10 min...i måndags gick jag 1 timme på bandet hemma och sen i tisdags var ja på gymmet och då sprang jag 22 minuter och sen gick jag resten upp till en timmme och sen igår tog jag en timmes promenad utomhus...det var skönt men blåsigt som bara den...sen idag tog jag mig till gymmet och sprang 25 minuter och gick 35 på bandet :) det går framåt men det tar lite tid kanske..men kände mig inte så trött i bena...känns skönt att det kanske håller på vänder...
 
Nu ska jag lägga ut bilder jag fota på mostphotos!
 
 
1 timme promenad - bose - bose soundsport - fota - fotamera - hörlurar - in-ear - löpning - rask promenad - träning