..

Jag vill bara säga det.. egentligen.. men ändå inte.. jag drömmer om det.. och även andra saker.. men du är speciell, jag vet att jag inte heller är perfekt...men man kan alltid förändras, jag har redan förändra mig och blivit en bättre människa än vad jag har vart... mycket snällare mot mig själv. 


igår slog det mig en tanke men jag har haft tanken förut och är så klart sugen på det..jag hoppas faktiskt lite,det skulle kännas skönt.. 

 Det ska inte vara lätt och man måste kämpa för å vinna...önskar ibland jag bara kunde ge en hint om det till dig..men jag har som haft fel... känns inte ett dugg flirtigt..eller är ju säkert ändå bara jag som haft såna fåniga tankar.. kanske e fånigt allt.. jag vet inte.. 

Jag skulle ge dig 
Allting du pekar på 
Men bara när du inte hör 
Vågar jag säga så 
Jag kan inte ens gå 
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå 
När du inte ser på

Jag älskar den texten.  
 
Jag tänker på dig då jag hör den..

 Igår hörde jag den.. då jag promenera börjades den spela i lurarna.. ska bli spännande imorgon... hoppas det går som jag tänkt... det är egentligen inget speciellt..  men jag vill göra det..håller tummarna man kan göra det utan att man behöver massa information... det vore extra roligt och bra.. 

😚😚😚💋😘


Opps

Råka visst sova en timme på soffan... Nu ligger jag och kollar på bygglov och allmänt slappar..  


Och imorgon måste jag fixa en sak 😉 hoppas det går..  Det måste gå..  Jag har tänkt på detta sen typ jul.... Kommer bli bra..  Hihi..  

Återkommer 

Puss på dig.  

Det var den dagen.

Verkligen skönt att denna jobbdag är över..  Bara 2 jobbdagar kvar. Sen kan jag ta det lite lugnt... Kommer säkert bli en bra vecka..  Känns som jag dock kommer sakna nåt...  Är det konstigt?  Hmm..  Jag tycker nog inte det..  Jag är kanske knäpp.. 


Efter denna dagen skulle jag absolut vilja ha en kram eller två..  Hemsk dryg dag... Vet inte hur allt känns..  Lite långt borta typ.. Mindre roligt..  Men kan inte göra så mycket tror jag...jag kan nog strycka ordet flirtigt.. Så känns det..  Saknar det redan.

Återkommer. 

Kramar

Då var det klart

Lunchen alltså..  Nu blir det inte denna lunch nåt mer denna vecka.. Men mätt vart jag..  Det har gått väldigt bra hittills idag..  Och väldigt skönt att det är ljus ute..  Men nog har jag hunnit med å fundera på en människa..vet inte vad jag ska säga..hmm....


Kram på dig..