hmm

Varför känns det som båda är lika hemliga? ingen vågar skriva om det blir ett uppehåll? jag är lika...så skyller inte på någon...man låter det "meddelande man vet att man fått"  det läser man först flera timmar senare...så är det för mig med...snälla..varför ska det vara så? tycker man om varandra då? jag kan säga direkt att JA jag tycker om denna..men ah..svår fråga...men hon vet mycket väl att jag skrivit...hon skulle bara veta hur mkt jag tycker om henne..det kan vara som vän eller nåt annat..mer än så säger jag inte nu..dock är det nåt hon aldrig kommer visa tror jag eller erkänna..tyvärr...hon skulle bara veta.....helt underbar människa!
 
 
kram på dig..

Känsla

Skum känsla.. Att känna sig bortglömd.. Mindre roligt.. Jag vet att det inte är så..jag är samtidigt lite löjlig.. Men vill som inte störa i fall du är upptagen.. Du är ingen vanlig vän för mig... Du är så mycket mer.. Men inget jag kan säga nåt nu om.


??

Hm...många tankar just nu...dels fått reda på nå i veckan som inte var så kul och sen saknar jag dig...suck...underbara människa...
 
puss å kram på dig...
 
<3 du är verkligen helt underbar!  du är den bästa vän man kan ha!

saknar?

Kan det vara så? jo det skulle de väl kunna absolut vara...denna människa är speciell å det går inte å förklara...
 
tänker på dig
 
kram