Träning!

igår var det träning på schemat.. rodd+8-9 maskiner vart det..idag har ja sprungit på löpbandet hemma...ökade farten lite idag och de vill ja påstå var helvetes jobbigt...så ligger nu på golvet och pustar ut lite...fy farao...ska snart ta och käka lite nötfärs med broccoli :) 
 
 

Helgen

Det har vart en helg i stockholm.. en helg med promenader och ännu mera promenader samt ett helt fantastiskt Elitlopp..just nu har jag ont lite överallt..men mest i fötterna... att gå så mycket i fel skor är inte skönt.. men nu är det bara vila fötterna så man kanske orkar med lite gym i veckan...vart en tuff dag idag hur som helst...känner sig rätt tom...ändå är det inte riktigt mig det gäller...men det är så jobbigt och veta att nån mår dåligt...önskar jag kunde göra nåt...trösta eller vad som helst...allt är ju väldigt nytt men kanske då denna människa skulle behöva det som mest..men tror att det kanske är lite svårt å ta emot hjälp...vilket ja egenltigen inte hoppas...du vet att jag finns här! 
 
kram. 

Vaaaarmt

Så stört varmt just nu.. Å självklart då man hade tänkt sova... Hatar när är så varmt... Suck.. 


Hoppas du har det bra.. =) 

Lördag

Har inte gjort så mycket änså länge..jag har sovit.. i 11h..jag brukar verkligen aldrig sova så länge...jag sover nog förlite annars egenlitgen..men det var väldigt skönt å sova i kapp lite faktiskt....
 
nu ska ja ut en sväng på tomten och kolla läget tror jag..