Måndag

Ja då var måndagen på jobbet över och jag har hunnit hem å chilla en stund och så..nu är det dags å göra lite mat tror jag : ) det blir kyckling idag igen fast jag har tänkt å ha lite ris med oxå...vart en fullspäckad dag på jobbet,har fått köra ikapp lite från i fredags...men det gick fint... annars har helgen vart jävligt bra och trevlig :) 
 
Har fota en del bilder men hade behövt fota mera och lägga upp på mostphotos! men svårt ibland och få tid till det då man jobbar.
 
 

Snart helg

Bara en dag kvar och jobba nån timme det vill säga Lördag..men sen tar jag helg och det är Boden alive. Ska bli trevligt och besöka nåt öltält imorgon. Annars har jag inte hunnit fota nå specieltl nu sista dagarna...all min tid har gått åt till jobb å sova typ...
 
ha en fortsatt fin kväll.

Attack!

  RP1C3217Bjuder på en bild från en travdag i april på Bodentravet..
Trav - attack - björnkarlsson - bodentravet

Onsdag

Det började värdelöst men löste sig någrlunda ändå under dagen....igår satt jag och redigera lite gamla stockholms bilder...blev rätt bra faktsikt..satt å kolla före och efter och det vart en stor skillnad :) ikväll kan de bli lite nytt redigerande....jag har lagt upp dom på instagram, så om nån vill se så så heter jag edXge på instagram!  
 
Hade bra.
Instagram - edxge - instgram edxge - stockholm - tbt